70 درصد از جمعیت کشور دچار کمبود ویتامین دی هستند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وحید مفید در حاشیه گردهمایی تولیدکنندگان صنایع غذایی نیشابور اظهار کرد: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تأمین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند.
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماریهای غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماریهای غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوینشده است.
وی بیان کرد: پیشنیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندیهای خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم.
مفید عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیتآمیز بوده و موردتوجه کشورهای خارجی قرارگرفته است.
مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: برای تأمین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و بهصورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: سیاستهای جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تأمین غذای کافی و سالم تغییریافته است.
انتهای پیام/4087/ 4007/
انتهای پیام/